PIISPAN KIOSKI

1 tammikuun, 2007

PROFETIA VUODELLE 2007, CHUCK PIERCE

Filed under: Profetiat — bishop @ 5:56 pm

Tässä on ihan suoraan Nokia Mission sivuilta kopioitu teksti, Chuck Piercen profetia tälle vuodelle.

Edessä kokonainen vuosi suurta järkytystä ja vavistusta PDF Tulosta Sähköposti

ImageHerra puhui nämä sanat 14. lokakuuta 2006 – Chuck PierceOlemme nyt siirtyneet heprealaiseen vuoteen 5767. Heprean kielessä näillä numeroilla on oma tietty merkityksensä. Tämä on ”Samekh Zayinin vuosi!” Se tarkoittaa, että tämä vuosi on ”yhteen lyövien miekkojen vuosi”.Elämämme täysi ympyrä ei ole vielä täyttynyt, mutta kuitenkin tänä vuonna Herran miekasta tulee matkamme keskeinen tekijä.”Tämä sodan ajanjakso, jota nyt elämme, tulee olemaan valtavien järistysten ja mullistusten vuosi!”

Kun viime viikonloppuna vietimme lehtimajanjuhlaa, Herra puhui meille. Hän sanoi: ”Kaivakaa jalkanne tukevasti maahan! Valmistautukaa muutokseen! Olette siirtymässä järistysten ja mullistusten vuoteen! Tämä vuosi tullaan tuntemaan Pyhän Hengen vuotena! Tämä tulee olemaan vuosi, jolloin joet tulvivat!

”Tarkatkaa, missä taivaat aukeavat ja missä tulvat ”fyysisesti” saavuttavat maan, ja kirjoittakaa muistiin nämä paikat! Ne ovat paikkoja, joihin Pyhä Henki tunkeutuu. Nousevat tulvavedet saavat teidät hakeutumaan ylävämmille seuduille.

”Kun Pyhän Hengen joki nousee, huomaatte siirtyvänne ylävämmille seuduille. Tänä vuonna Minä asetan kansani ylävämmille alueille. Kun te palvotte, Minä annan vääryyden hallitsevien valtaistuinten kaatua. Heidän päänsä putoavat Minun läsnäolossani kuin lohikäärmeen päät! Valmistakaa itsenne! Minä hajotan kaikki pahan rakenteet.

Tarkatkaa yötä ja tarkatkaa sitä, kuinka Minä ilmestyn valossa!”

(Tämä Sana puhuttiin lauantaina, lokakuun 14. päivänä kesken lehtimajanjuhlaa. Sunnuntaina 15. lokakuuta maanjäristys iski Havaijille ja tulvat valtasivat Texasissa sijaitsevan Houstonin kaupungin.)

Varaudu seuraavaan Pyhän Hengen liikehdintään!

Kaikki ”seitsikot” ovat Herralle arvokkaita ja rakkaita. Numero ”7” liittyy täydellisyyteen ja täyttymykseen ja se on numero, jota Herra käyttää Pyhän Hengen yhteydessä. Ilmestyskirjassa esiintyvät seitsemän Henkeä ja seitsemän kynttilänjalkaa ovat meille tärkeitä tämän vuoden ymmärtämiseksi. Aivan Herran valtaistuimen edessä oli seitsemän tulisoihtua ja seitsemän Jumalan Henkeä (Ks. Ilm. 4:2-5).

Jesaja 11:2 sanoo: ”Ja hänen päällänsä lepää Herran Henki, viisauden ja ymmärryksen henki, neuvon ja voiman henki, tiedon ja Herran pelon henki.” Pyydä, että Herran Pyhä Henki murtaisi sinut tämän ajanjakson aikana.

Ottakaa vastaan viimeisten aikakausien voittojen tarjoamat kruununne.

Monet menneinä aikoina meitä kohdanneista koettelemuksista ovat olleet vaikeita. Kuitenkin jokainen koetus voi johtaa todistukseen. Voittaessamme saamme voimaa. Zayin on ”kruunuun liitetty miekka”. Koettelemuksenne ovat teroittaneet teidät tulevaisuutta varten! Ottakaa vastaan voittojenne tarjoamat kruunut, heittäkää ne Hänen jalkoihinsa ja antakaa Hänen vapauttaa voitelunsa tänä vuonna saavuttamienne voittojen ylle!

Teroituta miekkasi! Salli elämän liikkeen alkaa.

Miekka on sodan symboli (3. Moos. 26:25, Jes. 34:5). Nämä ovat aikoja, jolloin jumalallisen koston jumalallinen ase alkaa toimia maan päällä (5. Moos. 32:41-42, Ps. 17:13). Miekka on voiman ja vallan synonyymi (Room. 13:4). Opi käyttämään saamaasi valtaa ja niin saat entistäkin enemmän.

Tänä vuonna Herra tasaa vaakakupit ja antaa oikeudenmukaisuutensa toteutua maan päällä (Sak. 13.7). Älä kuitenkaan pelkää! Miekka antaa Jumalan suojan elämäämme (5. Moos. 33:29) ja merkitsee loppua pahoille, heidän puheilleen ja heidän vainoavan henkensä voimalle (Ps. 37:14-15). Muista, että elämme aikaa, jolloin piiritämme vihollisemme ja otamme heiltä takaisin sen, minkä he ovat meiltä anastaneet.

”Miekka on ryöstön ase. Valmistaudu saamaan kaikki takaisin!” Antakaa miekkojen lyödä yhteen!Kun astutte sisälle tulevaan vuoteen, odottakaa Pyhän Hengen liikehdintää. Tämä on suuren liikehdinnän ajanjakso ja aika!1. Tämä on profeetan vuosi! Kieli on miekka, ja siksi Jumala koskettaa ja käyttää suitamme tänä vuonna. Lue Jesaja 6. Me kaikki profetoimme oman uskomme mukaan. Antakaa uskonne nousta ja päästä valloilleen!

2. Tämä on aseiden, taisteluvälineiden vuosi! Monet kansakunnat tulevat nousemaan toisiaan vastaan. Kuitenkin Jumalan kansa pukeutuu tulevaa sotaa varten ja aktivoi kaikki aseensa aivan uudella tavalla. Vyöttäkää itsenne totuudella, kohottakaa kilpenne ja teroittakaa miekkanne!

3. Tämä tulee olemaan jumalallisten vastakkainasettelujen aikaa! Tulevaisuuttanne haittaavat ja estävät ristiriidat täytyy ratkaista. Herra järjestää aikaa keskinäisten riitojen ratkaisemiseksi (vrt. Jaakob/Eesau; Joosef/ hänen veljensä).

4. Olemme siirtymässä ajanjaksoon, jolloin meidän on oltava varuillamme petoksen vuoksi! Älä anna kaikenlaisten opintuulten heitellä itseäsi sinne tänne. Ole varuillasi! Demonien opit koettavat lannistaa meidät ja yrittävät saada meidät tekemään kompromissia uskomme suhteen.

5. Tämän ajanjakson kuluessa uusi energia tuottaa uutta viiniä. Tämä on viinin tai ilmoituksen ajanjakso! Uusi viini saa viinileilit iskemään toisiaan vastaan! Vanhat rakenteet vastustavat muutosta ja nousevat syyttämään niitä, jotka lähtevät muutosten tielle!

6. Tästä vuodesta tulee kullan vuosi! Tästä vuodesta tulee myös kunnian vuosi, joka saa aikaan kirkkautta, säteilyä ja Jumalan lasten hyväksyntää. Ajattele kultaa ja kunniaa! Valuutat siirtyvät takaisin kultakantaan. Me tulemme näkemään suuren siirtymän sotaan mammonan kanssa! Tämä on välttämätöntä, jotta rahavarat voisivat siirtyä Jumalan valtakunnan edistämiseen.

7. Paras tapa tämän ajanjakson ymmärtämiseen on: Olette siirtymässä huudahdusten vuoteen! Kaikki tulee olemaan äänekkäämpää ja selväsanaisempaa! Kuunnelkaa huolellisesti ja ylistäkää itsenne voittoon. Älkää pelätkö väkivaltaa älkääkä hermostuko pahantekijöiden vuoksi. Te olette kaksiteräinen miekka!

Älkää pelätkö, vaikka olemmekin nyt siirtymässä tämän sodan ajanjakson kahteen viimeiseen vuoteen. Nouskaa niille yläville paikoille, jotka ovat tehneet teille vastarintaa menneisyydessä ja ryhtykää ylistämään ja palvomaan Herraa. Katsokaa, kuinka ”ylävät paikat” muuttuvat alaviksi asenteidenne muuttuessa uusiksi. Kun ylistätte, antakaa hengellisen ihmisenne siirtyä voittoisaan ulottuvuuteen!

Psalmi 149 sanoo: ”Halleluja! Veisatkaa Herralle uusi virsi: ylistysvirsi hänelle hurskasten seurakunnassa. Iloitkoon Israel tekijästänsä, Siionin lapset riemuitkoot kuninkaastaan. Ylistäkööt he karkeloiden hänen nimeänsä, soittakoot hänelle kiitosta vaskirummuilla ja kanteleilla. Sillä Herra on mielistynyt kansaansa, hän kaunistaa nöyrät pelastuksella. Iloitkoot hurskaat, veisaten hänen kunniaansa, riemuitkoot he vuoteissansa. Jumalan ylistys on heidän suussansa, ja heidän kädessään kaksiteräinen miekka, että he kostaisivat pakanoille, kurittaisivat kansakuntia, panisivat kahleisiin heidän kuninkaansa ja jalkarautoihin heidän ylhäisensä ja täyttäisivät heissä tuomion, joka on kirjoitettu. Tämä on kaikkien hänen hurskaittensa kunnia. Halleluja!” Herran Sana, joka puhuttiin 17. lokakuuta 2006Kuulimme, kuinka HERRA sanoi seuraavaa:Järistykset alkavat lännestä ja kulkevat kohti itää.

”Tapahtumat ovat siirtymässä lähemmäksi tämän kansakunnan rannikkoa sen järisyttämiseksi. Valmistautukaa, sillä järistykset alkavat lähestyä. Ne alkavat lännestä ja kulkevat kohti itää. Minä saan idässä olevat järjestelmät ja rakenteet järisemään.

”Ilmoita länsirannikolle, että järistykset ovat tulossa. Henkeni hyökyaalto on lähestymässä tätä kansakuntaa, ja pahat seulotaan esiin, kun minun kunniani vyöryy tämän kansakunnan ylitse ja asettaa sen uuteen järjestykseen.”

”’Oletko eläissäsi käskenyt päivän koittaa tahi osoittanut aamuruskolle paikkansa, että se tarttuisi maan liepeisiin ja pudistaisi jumalattomat siitä pois?’” (Job 38:12-13)

”Minä kutsun kansaani nousemaan ja kohtaamaan aamunkoiton ja käskemään pahan rakenteet järkkymään!

”Nämä lännestä ja idästä saapuvat järistykset kohtaavat toinen toisensa. Kun Delaware järisee, Philadelphiakin alkaa järistä aivan uudella tavalla. Tuo paikka, jossa vapaus on peitetty ja jossa Jumalan tätä kansakuntaa varten laatima suunnitelma on sidottu kahleisiin, alkaa järistä.

”Hyökyaalto alkaa lähestyä rantojamme järisyttääkseen tätä kansakuntaa. Antakaa hyökyaallon iskeä länteen. Antakaa idän järistysten alkaa. Antakaa järistyksen synnyttämän äänen kuulua. Tuo pysäytetty ja järistyksen mukanaan tuoma ääni vapautetaan taivaasta. Antakaa maahan ankkuroitumattomien asioiden ankkuroitua ja valmistautua kohtaamaan tämä järistys.”

Minä vapautan uusia sotastrategioita.

”Vanhat taistelutavat ja strategiat ovat tulleet tiensä päähän, ja ne hylätään. Minä olen vapauttamassa uusia sotastrategioita sortaakseni maahan kaikki ne rakenteet, jotka vastustavat suunnitelmiani. Nämä strategiat ja sota-aseet antavat elonkorjuuseen uuden voitelun. ”Lähi-idässä on nyt alkamassa uusi elonkorjuuseen liittyvä sota! Antakaa asioiden muuttua. Nyt minä tuen kaikkia niitä sotilaita ja johtajia, jotka taistelevat sen puolesta, että uusi hallitukseni saisi vallan maan päällä. Nyt taivaasta lasketaan yliluonnollinen kilpi kaiken tämän suojaksi! Nyt pahojen suunnitelmat kaatuvat heidän itsensä päälle.”

Lähde: Patmos Lähetyssäätiön nettisivut

Viimeksi päivitetty ( 30.11.2006 )

Luo ilmainen kotisivu tai blogi osoitteessa WordPress.com.